Op vakantie naar Aruba

op_vakantie_naar_aruba.jpg

Waar vind je de aller mooiste bed & breakfasts buiten Nederland? Juist op Aruba natuurlijk! Dit kleine stukje Nederland (eerst was het zelfs nog een Nederlandse provincie) is net als zijn broer Curaçao een prachtig tropisch eiland in de caribean. Betreft bed & breakfasts verwacht je dan natuurlijk ook veel op Aruba alleen tijdens je vakantie Aruba echter valt dit nog best wel tegen.

Dan denk je, waarom geef ik je de tip als mijn site over Bed & Breakfasts gaat? Eerder kreeg ik een aantal mails welke leuke B&B’s erin de Caribean waren, helaas was ik er nooit eerder geweest. Nu ik er pas heerlijk op vakantie was wil ik dit dus graag alsnog delen. Geen bed & breakfasts dus helaas, maar xuxe resorts ja die zijn er wel genoeg op Aruba. Een van de meest bekende resorts op Aruba is het Divi village resort. En daar verbleef ik dan ook tijdens mijn laatste vakantie.

Divi op Aruba heeft alles wat je van een resort mag verwachten.  Je hebt keuze uit villa’s, normale kamers maar ook prachtige Oceanfront Suites. Rechtstreeks aan het prachtige strand vol met palmbomen.. Ik verbleef in één van de suites en ik had geen betere keuze kunnen maken. Je stapt de deur uit en je bent gelijk op het strand van je dromen… ! Kortom, even uit de B&B wereld gestapt (verwacht de komende tijd natuurlijk weer wél B&B reviews) en in de wereld van de resorts…