De nieuwste aanwinst van Avsallar

AzuraDeluxe-(12)Nog een half jaar en dan is het zover. In mei van het jaar 2015 opent Azura Deluxe de poort en is het mogelijk om uw vakantie in dit schitterende hotel te vieren. Het hotel ligt in Avsallar, een badplaats zo’n 20 kilometer bij Alanya vandaan. Het plaatsje is nog redelijk rustig en hier ontsnapt u dan ook nog redelijk aan de drukte waar sprake van is in Alanya. In Avsallar vindt u een mooie burcht en schitterende stranden. Voor meer vertier zal u echter toch naar Alanya moeten. Dit kan middels de bus die vlak bij het hotel stopt. In Alanya kunt u winkelen, het kasteel bezoeken, maar vooral uitgaan. Hier vindt u honderden bars, restaurants en discotheken om u tot de vroege uurtjes zoet te houden.

Overigens heeft Azura Deluxe zelf ook genoeg te bieden om u te vermaken. Wat dacht u van het aquapark met meerdere zwembaden en waterglijbanen. Ook zijn er een kinderzwembad en binnenzwembad aanwezig. Voor de kinderen zijn er een speelruimte en een speeltuin en natuurlijk de kidsclub. Ook zijn er films te zien in de bioscoop of kunt u een dansje wagen in de discotheek. Op het gebied van sport behoren fitness, biljarten, buiken, tafeltennissen, squashen en beachvolleyballen tot de mogelijkheden. Naast al deze faciliteiten is het aantal services ook niet voor de poes. Azura Deluxe beschikt namelijk over een wasservice, een dokterspost, een bibliotheek, een kapsalon en een spacentrum met mogelijkheden tot uiteenlopende schoonheidsbehandelingen. Ook kunt u via de receptie een auto huren om de omgeving te verkennen.

U verblijft bij Azura Deluxe op basis van een zeer uitgebreide all inclusive formule waar de drankjes zelf 24 uur per dag inbegrepen zijn. Het hotel beschikt over een hoofdrestaurant waar dagelijks buffetten klaargezet worden en daarnaast over 4 à la carte restaurants (Turks, vis, Italiaans en Mexicaans). Ook zijn er diverse bars, waaronder een op het strand en een aan het zwembad. Naast de ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten zijn er gedurende de dag en snacks en gebakjes te verkrijgen, zelf ’s nachts kunt u zich nog tegoed doen aan middernachtsnacks.