B&B Jamaica; verken dit unieke eiland!

b&b_jamaica;_verken_dit_unieke_eiland!.jpg

Wat is er nou heerlijker dan een B & B vakantie op Jamaica? Zon, zee, strand en natuurlijke het swingende sfeertje van het eiland. Ten slotte is Bob Marley hier geboren! 

Heel veelzijdig

Als je een veelzijdige vakantiebestemming zoekt, dan zit je goed op Jamaica. Het Caribische eiland heeft zo ontzettend veel te bieden! Veel cultuur en historie, een schitterende natuur (zowel boven als onder water!) met bergen, watervallen, bossen, baaien en rivieren, gezellige, bruisende steden en natuurlijk die heerlijke, decadente luxe van de hotels. Het voordeel van een Bed & Breakfast vakantie is dat je enorm veel vrijheid hebt. Je ontbijt ’s ochtends in je hotel en kunt daarna vertrekken en gaan en staan waar je wil. Overal op het eiland vind je goede restaurants en eethuisjes, dus van de honger zal je zeker niet omkomen!

Excursies

Een dagje naar de swingende hoofdstad Kingston mag natuurlijk niet aan je vakantie Jamaica ontbreken. Ga er lekker shoppen en bezoek er het Bob Marley Museum. Ook een trip naar het dorpje Nine Miles met  het mausoleum van de reggae legende is een echte ‘must’. Daarnaast er zijn diverse fantastische excursies waar je aan kunt deel nemen. Ga bijvoorbeeld naar de imposante Dunn River Falls of maak een rondrit door de Blue Mountains en verken er de schitterende natuur en geniet van prachtige vergezichten. Tip; huur een auto met chauffeur, deze dient dan meteen als gids! De Runaway Caves zijn ook indrukwekkend om te zien; kalkstenen grotten, ooit gebruikt door de Arawak Indianen, later als schuilplaats voor piraten, smokkelaars en slaven. Meer lezen? Kijk op deze website over Jamaica!