B & B op Samos

b_&_b_op_samos.jpg

Ik had niet gedacht dat er op Samos ook kleinschalige Bed and Breakfast accommodaties zouden zijn. Grote hotels en resorts, dat was meer de voorstelling die ik van dit weelderige Griekse eiland had. Maar dat had ik mis! In Kokkari ligt een klein hotelletje met B&B kamers, echt een juweeltje. Kokkari is een pittoresk plaatsje met in de baai een levendige vissershaven. Hotel Cattleya is een familiebedrijf met 10 schitterend ontworpen kamers. Het ligt hoog in de stad waardoor je een schitterend uitzicht hebt op de Kokkari Baai. Het ontbijt wordt geserveerd op het terras met hetzelfde uitzicht; een fantastische manier om de dag te beginnen nietwaar?

Samos

 

Op Samos is het heerlijk vakantie vieren; het eiland is weelderig groen, met prachtige witte zandstranden en blauw, kristalhelder zeewater en in de binnenlanden heuvels, bergen en grotten en te midden van al dat groen liggen schilderachtige dorpjes en havenstadjes. De natuur heeft dus veel te bieden maar er zijn ook veel historische bezienswaardigheden die je echt niet mag missen. Ook de fraaie boulevards, de leuke winkeltjes en het bruisende uitgaansgelegenheden zorgen voor het ultieme vakantiegevoel!

Kortom, talloze mogelijkheden voor excursies, wandelingen en waterpret. En natuurlijk heeft je hotel ook allerlei faciliteiten waar je van kunt genieten. Wil je meer lezen over wat er allemaal te doen is op Samos? Ik heb veel gehad aan deze website over het prachtige Griekse eiland. Je leest er alles over de activiteiten, bezienswaardigheden, het verblijf op het eiland, het klimaat en nog veel meer! Wedden dat je dan liever vandaag dan morgen in het vliegtuig stap?